De perfecte outfit voor een kussengevecht

Amsterdam, 5 september 2019 – Vanaf 9 september is de limited edition Chantal-pyjama verkrijgbaar bij HEMA en &C Store. De pyjama is geïnspireerd op het nieuwe RTL4-programma van Chantal Janzen: Chantals Pyjama Party. Wie de pyjama koopt steunt het Prinses Máxima Centrum.

Vier verschillende versies

De pyjama is een samenwerking van HEMA en Chantals Pyjama Party. Het is de perfecte outfit voor de ultieme pyjama party. Verkrijgbaar in vier verschillende versies: een korte en een lange broek, een hemd en een nachthemd. Combineer en stel je eigen ideale setje samen. De roze pyjama met een gouden randje is gemaakt van 100% duurzaam katoen, waardoor deze ook extra fijn draagt. Te koop vanaf €25 bij alle HEMA-filialen, HEMA.nl en &C Store in maat XS t/m XL.

Prinses Máxima Centrum

Een deel van de opbrengst van de Chantal-pyjama wordt door HEMA en Chantals Pyjama Party gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie ten behoeve van een Ouder Kind-kamer. Hierdoor kunnen ouders dag en nacht bij hun kind blijven. 

Chantal Janzen: ‘Sinds de opening ben ik regelmatig betrokken geweest bij het Prinses Máxima Centrum, ik leerde daar hoe belangrijk het werk is van de artsen, onderzoekers en verpleegkundigen in hun doel om alle kinderen met kanker te genezen. In mijn functie als ambassadeur kan ik nu iets bijdragen aan de behandeling van en onderzoek naar kinderkanker. Met de opbrengst van de HEMA & Chantals Pyjama Party – Pyjama zorgen we ervoor dat kinderen en ouders samen in 1 kamer kunnen slapen, want dat is toch wat je het liefste wilt, zo dicht mogelijk bij je kind zijn en helemaal als ze ziek zijn.’

Chantal’s Pyjama Party

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november organiseert Chantal Janzen voor het eerst de grootste pyjama party van Nederland, ook wel Chantal’s Pyjama Party in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na jarenlang slapen bij bekend Nederland is het tijd voor een grootst slaapfeestje. En iedereen mag hier bij zijn, in pyjama natuurlijk, want dat is de dresscode.

Shopping Basket