Chantals Pyjama Party
Oktober 2022

Dit was Chantals Pyjama Party 2019

Na lang wachten mogen we weer: de tweede editie van Chantals Pyjama Party komt eraan! Het duurt alleen nog effe voor het zover is, en 2019 lijkt ook alweer eeuwen geleden. Daarom blikken we graag terug op de eerste editie. Want twee jaar terug stroomde Ziggo Dome ook al vol met kekke pyjama’s en knallers van artiesten.

Samen met co-host Tijl Beckand liet Chantal de dromen van allerlei gastartiesten uitkomen. Zo zong heel Ziggo Dome uit volle borst mee met Maan tijdens de Karaoke XXL, bracht groot fan Wibi Soerjadi een Disney-medley ten gehore en waren Famke Louise, Chantal en Tijl voor heel even K3, inclusief regenboogjurkjes. De grootste verrassing van de avond was dat ze daarna plaats moesten maken voor de échte K3. Ook Jamai kwam gezellig langs en trakteerde iedereen op nummers van onder andere Queen en Billy Joel. Het dak ging eraf, en Chantal ging naar het dak. Zij vloog namelijk in een bed over het publiek heen. Zoveel hoogtepunten.

Wie er dit jaar allemaal langskomen houden we nog even geheim, maar dat het nóg grootser wordt dan de eerste editie is een feit. Tot dan!