Artiesten Chantals Pyjama Party 2023

Je kunt ze kennen van hun YouTube-kanaal met ruim 750k volgers. Of van een van hun grote hits ‘Je Blik Richting Mij’, ‘Factureren’ of ‘Stapelgek’. Een ding is zeker: met de Bankzitters wordt de Ziggo Dome op z’n kop gezet!

Nick gaat zijn solocarrière in en wat zijn wij blij dat we hem bij ons op het podium mogen ontvangen! Je kent hem van het duo Nick & Simon, maar in oktober staat hij solo bij ons op het podium. Of toch niet…?

Je kent hem vast van zijn recordbrekende hit Ladada, Mon Dernier Mot. In maart ging zijn tweede nummer ‘Layla’ ook al door het dak. In oktober brengt hij zijn Franse teksten naar Ziggo Dome: een feestje gegarandeerd!

Na haar debuutalbum is deze dame hard aan de slag gegaan om een nieuw album te releasen, welke eind dit jaar uitkomt. In de tussentijd heeft ze verschillende samenwerkingen met artiesten gedaan, dus dat belooft een feestje te worden!

Met hun monsterhit Schultenbräu trappen Chantal en Donnie het feestseizoen af! Wanneer dit duo het podium betreedt wordt het verzekerd in de lampen hangen, jetzt geht’s los!

Met menig hitsong op haar naam is Anita inmiddels één van Nederlands grootste artiesten. Ze heeft besloten te genieten van haar vrije tijd en pikt af en toe een optreden uit waar ze enorm van geniet. Wij zijn dan ook onwijs trots dat wij er een van mogen zijn!

Als je ooit naar een musical bent geweest, heb je Willemijn voorbij zien komen. Deze dame staat het hele jaar door op nationale én internationale podia en straalde eerder al in onder andere Wicked en Frozen. En in oktober in pyjama bij ons!

Deze alleskunner mocht ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken op onze line-up. Van gevoelige ballads tot funky disconummers; Jamai weet er wel raad mee en spettert op het podium.

En last but definitely not least: onze co-host Tijl! Deze side kick van Chantal vult het podium. Humor gegarandeerd, maar of hij kan zingen…? Dat weet nog steeds niemand!